Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
36
Nedelja 04.03.2012.
02:22 >> 04:08h
Press A
Ana V. (35) iz Beograda izgleda spektakularno. Ima uspešnu karijeru, stan, lepe manire, širok krug prijatelja, otvorenog je duha, bez predrasuda, voli da putuje i da se provodi. Nedostaje joj samo dečko koji će da je, ako je ikako moguće - izvede pred oltar, pišu beogradski mediji.
Nedelja 04.03.2012.02:36
Ja bih dodao i FORSIRANJE sarenih parada kao jos jedan uticaj na manjak u % ...prvo sto je doslo kao demokratsko-- moranje-- pod "normalno" iz kulture zapada . U S.Arabiji je normalno ..jer su sami napravili slucaj - em visak muskaraca em 1 ima po 10 zena...tako ostali mogu normalno na sarene parade (ali u EU)
Nedelja 04.03.2012.08:38
Некада се говорило да жена треба да буде у кухињи шеф, у кући слушкиња и у кревету курва. То је било некада, данас је жена самостална и ... неудата. Нешто од оног је запоставила....
Nedelja 04.03.2012.06:49
Ткст је половичан и тенденциозан. У Србији, као, влада мањак мушкараца а ови су приморани да увозе жене из Албаније. Проблем је много комплекснији а нико не покушава да га реши (као и све друге проблеме који нас гуше).
Nedelja 04.03.2012.06:57
Devojke moraju da budu realne, jer ako one nisu savršene u svakom pogledu, ne nože ni suprotni pol to da bude. Neke nesavršenosti moraju da se tolerišu, dok one biraju, bude kasno za rađanje i podizanje dece.
Nedelja 04.03.2012.07:08
Беше једном неки САД филм о тој теми, и две такве другарице џогирају и дотакну се и те теме, кризирају поштено. Онда једна исприча: Питала сам моју тетку зашто је остала уседелица, а она каже: Нисам знала да је момак који ми се ономад удварао био - последњи такав! А момци пак кажу да смо ми те које - бирамо. Па шта онда са овима који буду - одабрани, па збришу? Јбг.
Nedelja 04.03.2012.07:05
Све то супер што сте сви ви рекли, али сваки је коментар дотакао један проблем, међутим не и суштину, а она је ипак дата у завршници текста. Ајмо рећ - незрелост као број 1 је проблем данас и код једног и 2. пола; не само док су слободни, него и кроз брак. Тек кад се човек ослободи свих стега спољашњих у глави, проради му мозак, а не само садржај гаћа да простите, па онда и срце и душа и сконта да је у питању борба за опстанак с којом се људски род сусреће од давнина и ништа ту није ни ново ни спорно. такви могу даље, некако. Ови други - а и они су људи, шта сад...
Nedelja 04.03.2012.09:20
Problem je u nasim glavama. U nedostatku moralnih, porodicnih i ljudskih vrednosti. Zene zive u raznoraznim losim sapunicama, a muskarci u pornicima. Mediji snose ogromnu odgovornos za to. Masa ljudi i zena misle da je zivot holivudski film, ili venecuelanska serija. Svaki treci brak pukne pre nego sto je i sastavljen. Mlade devojke jure matore prdonje pune kesa, a iste te prdonje hoce samo jedno. Razvrat i blud je u svakoj pori ovog drustva, a nezenje i usedelice su samo produkt takvog stanja. Nema ljubavi brate, geto ti je to.
Nedelja 04.03.2012.09:20
Ево да и ја помогнем у решавању проблема.Мишљења сам да је,без обзира на светске трендове,мушкарац још увек носилац и ослонац породичног живота.Знчи,кад жена тражи тог мушкарца с којим ће да ступи у заједнички живот,тражи сигурност,заштиту.Кад уђете у ресторане,кафиће и сл дочекаће вас следећа слика:дим до патоса,а около мушкарци грле флаше алкохола,бауљају и тетурају.Нормална жена неће сигурно изабрати тако ненормалног мушкарца.Значи,алкохол и дуван су на првом месту који уништавају породицу,тај заједнички живот који надостаје многим женама и мушкарцима.Из живота избацити све врсте дроге и на прагу смо спаса.
Nedelja 04.03.2012.10:17
Možda su muškarci prigrlili alkohol i duvan dugogodišnjim neuspesima kod suprotnog pola. Tako da su alkoholizam i pušenje cigareta samo posledica, ne i uzrok.
Nedelja 04.03.2012.10:41
Да ли ће мушкарац који није успео да оствари везу са неком женом или неким женама бити више мушкарац ако буде пио и пушио?Да ли ће му духан и ракија повећати шансе код жена?Конкретно,да ли су конзум ракије и духана предуслов за стварање и одржавање брачне заједнице?
Nedelja 04.03.2012.10:51
Ma, šta mi reče... Koliko se devojaka alkoholiše danas, puši duvan, drogira... To što pričaš nije rezervisano samo za muški pol.
Nedelja 04.03.2012.12:42
"Пас који лаје, не уједа"...можда неспретна узречица, али хтедох рећи - са таквима бар знаш на чем си. Горе су варијанте девојака које су екстра фине, а оно горе од икога и ичега. И најугроженија врста су оне у које ја највише верујем, а то је нормалне, људске особе, са свим особинама човека, али и даље верују да могу да изнесу на својим плећима свој део љубавних, брачних и друштвених обавеза и раде то сасвим одговорно.
Nedelja 04.03.2012.11:01
Па онда то вуче корене још од несугласица са - мамом? И она је - супротни пол. А пројицирати је кроз брачну партнерку је више него болесно.
Nedelja 04.03.2012.11:34
Meni vuče korena iz srednje kad nisam imao prolaza kod devojaka, pa sam se dokazivao samom sebi opijanjem.
Nedelja 04.03.2012.12:43
Ја ценим твоју искреност. Али многи не зачачкамо довољно у властиту инитиму пре озбиљне и дуге везе, да не кажем за цео живот, а онда сви као нешто шокирани - шта ми се то дешава? Мсм...
Nedelja 04.03.2012.10:08
Devojke treba da kreću u život sa momcima; da zajedno iskušavaju i uče življenje, podižu decu, ... uživaju telesne razlike. Ali kad su mlade a same to govori da žive u iluzijama: čekaju onakve muškarce kakvih nema uopšte ili nema dovoljno za sve njih koje su same. A i ako koji “konj na belom princu” (ups! obrnuto) postoji – malo koja od njih kojeg zaslužuje. Na stranu to što žena posle svoje 50-te uglavnom nije za uživanje ni vizulelno, ni kondicino, ni zdravstveno. Tako je to priroda uredila i – quit; nisam ja šovinist. Medjutim ove mlade usamljene čekaju one kojih nema, lažući se da im privlačnost ne opada.
Nedelja 04.03.2012.11:05
Прескочио си део текста где једној од тих жена није јасно зашто мушкарци брзо излазе из везе; зашто треба икога кривити: мушкарце што се не пале ни на коју испод 30 г., жене које испада не знају шта хоће, транзицију, баба рогу и деда мраза....ма дај. То је све у глави. А да ћемо имати проблем у будућности са већинским женским становништвом, биће тако. Тек се нећемо моћи решити ових што су намерно абортирали женску децу да би имали мушку, и сви су у нашој близини, што Кинези, што Турци. ПС мсм да си слабо упућен у женско размишљање. држ се ти познатога. па дотле-докле
Nedelja 04.03.2012.11:16
Шта се бригате људи.. Јел држава дала бесплатну замену пола? Јесте! Пошто се све више жена осећа као мушкарац у вези (прави мушкарци су под утицајем разних женских хормона у исхрани и козметици постали више женствени), ништа се не бојте.. Отићиће оне на бесплатну промену пола и ствар решена! ;) " muškarci su sve manje spremni za ozbiljne veze. - Oni traže laku zabavu i kratkotrajne seksualne veze. To je tragedija. " Ово апсолутно није истина! Мој мушкарац је тражио нормалну девојку за нормалну ВЕЗУ, а не комбинацију. Да сам и ја хтела комбинацију, данас не би били муж и жена.
Nedelja 04.03.2012.11:46
Ovo je jedna od čestih tema dok pričam sa društvom. Uzroci mislim da leže pre svega u tome što se ljudima puni glava nekim iskrivljenim slikama o "idealnoj" ljubavi. Mi,momci, smo u jako nezgodnoj situaciji, devojke očekuju da budemo uspešni,puni love,i to sada i odmah. One su to negde videle u nekom filmu,ili seriji,reklami,a ne znaju da živimo svi ovde. Većina ne ceni to što neko ima ambiciju,što je uspešan student,pa sad, novac i privilegije će doći jednom. Ali dobro, nama momcima je situacija dosta povoljnija, uz malo održavanja možemo da budemo privlačni do 40tih,a vi devojke se zamislite dokle će da birate.
Nedelja 04.03.2012.12:47
Па онда свако дође у ситуацију да не може да бира.
Nedelja 04.03.2012.14:03
da,ali očigledno je da devojke pre dođu u takvu situaciju, zakoni fiziologije i genetike čine svoje
Nedelja 04.03.2012.16:03
Како очигледно? Па овај текст се бави само једном евидентном друштвеном проблематиком, има их колико волиш. Све добне скупине и полови су угрожени данас, а ствар је, бар код пунолетних, разумних и одраслих, којим ће путем да крену. Апропо "маторки", зашто су све више у везама са млађим мушкарцима? Ипак је поремећај вредности на глобалном плану одрадио своје. Каква бре генетика - мушкарци се депилирају на све стране, жене силиконишу...иди бегај, то што ти причаш - некад било, сад се спомињало!
Nedelja 04.03.2012.17:03
očigledno je da sa povećanjem godina smanjuje se mogućnost devojkama( mnogo pre), ali i momcima da ispune svoj biološki,ali i životni zadatak-da postanu roditelji, e to je ono što je srž problema, bitno za opstanak jednog naroda... nije bitno da li su sa "matorkama" ako im se već dopadnu,kad već one koje su njihovo godište nisu htele zato što su "smor",ili "obični"
Nedelja 04.03.2012.19:48
Е што би било лепо да је само то проблем...скоро сам младом брачном пару однела у Хр чај из апотеке "Јосиф Панчић", с надом да ће имати већу шансу за потомство. Пази године: 24 жена & 27 мушкарац! А у браку су 4 године! Истраживања су доказала да сперматозоиди слабе услед превеликог утицаја живе и олова у њиховом саставу, а још се више помера граница прворотки, тренутно 40.а г.! Мсм... АЛИ ТАКВА СУ ВРЕМЕНА. Не бих саветовала момцима који плазе за девојкама до којих не могу да и даље на њих не губе време. Можда и они имају критеријуме екстра, па не примете и један други тип девојака, сем тих за које су - како рече, обични...Изговори, и с једне и с друге стране. Много је самољубља. Позз

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)